Abordarea noastră

Sistemul de Dezvoltare 360 Bucharest United

Luând în considerare toate planurile de dezvoltare a jucătorilor, am dezvoltat o strategie de management și implementare de tip 360 de grade, astfel încât aceștia să își poată atinge întregul potențial transformând un jucător talentat într-unul extraordinar.

Dezvoltare Profesională

Sub perspectiva inovatoare a Sistemului de Dezvoltare 360 Bucharest United FC, accentul nostru nu se limitează la dezvoltarea jucătorilor, ci și la conectarea cu directori de companii, sisteme administrative, marketeri, medici sportivi și practicanți științitifc sportivi – toate componentele evoluției fotbalului. Sistemul nostru a fost proiectat să educe și să permită tuturor participanților să devină campioni pe teren și în afara lui.

Sistemul de Dezvoltare 360 a fost dezvoltat de nucleul Bucharest United FC, o echipă de elită formată din experți care sunt pregătiți și aliniați cu parteneri internaționali și jucători sportivi de performanță. Suntem determinați să găsim sustinerea unui program de business complet integrat care să ofere sprijin și în desfășurarea activitățiilor din afara terenului. În plus, ne dorim să avem o implicare semnificativă în comunitatea locală prin programe de schimb de experiență internaționale, burse, experiențe de muncă și conferințe.

 Ne dorim să maximizăm relațiile strategice internaționale de fotbal deja existente și să incorporăm modele de bună practică, filozofie și programele deja testate care sunt disponibile la nivel global.

Dezvoltarea Jucătorului

Dezvoltarea Talentului 360

Acest program acoperă toate aspectele vieții unui jucător de fotbal: de la recrutare la performanța de elită și apoi retragerea. Punem cap la cap cele mai bune practici și le personalizăm într-un program specifc orientat spre jucător, iar apoi supraveghem creșterea lui către excelență holistică în fotbal.

Testare Predictivă

Implică colectarea și analizarea datelor bio-fizice, pshihologice și structurale, care reflectă performanța unui jucător.

Educație și Prosperitate

Asigurăm jucătorilor noștri un program de educație complementar, cât și dezvoltarea abilităților sociale și cele de viață. O educație atent proiectată împreună cu un mediu pozitiv, contribuie la performanța jucătorului spre mai bine.

Dezvoltare Continuă

Vrem să ne asigurăm că jucătorul își atinge potențialul maxim, atât pe teren, cât și în afara lui printr-un proces de dezvoltare continuu care combină sportul, dezvoltarea personală, managementul de brand și ghidare profesională.

Laboratorul de Sănătate

Printr-o abordare holistică, țelul echipei noastre este să dezvolte pozitiv performanța fizică a jucătorilor concentrându-se pe bunăstarea fiecăruia pentru a deveni o versiune mai bună, mai degrabă decât să ofere doar suport medical în cazul unor accidentări.

Fizic

Un jucător care are un stil de viață sănătos, va avea mereu o performanță mai bună pe teren, fapt care îi va crește și valoarea lui professională.

Bio-Chimică

Printr-o întelegere acută a sistemului bio-chimic uman, cât și ramificațiile acestuia, ne concentrăm atenția pe schimbările bio-chimice care pot lua loc în timpul efortului și ne străduim să le influențăm pozitiv pentru a contribui la bunăstarea jucătorilor.

Psihic

Suntem constant preocupați să monitorizăm și studiem starea psihică a fiecărui atlet în parte.  

Funcții Structurale

Echipa noastră de chinetoterapeuți pune accent pe abilitatea interioară de recuperare a corpului, fără să folosească medicamente sau intervenții chirurgicale.