Viziune și misiune

Viziune

Viziunea fără acțiune este un vis cu ochii deschiși. Acțiunea fără viziune este un coșmar.

Viziunea noastră este să dăm ocazia fiecărui copil să își urmărească pasiunea pentru fotbal și să calce pe urmele jucătorilor pe care îi admiră, fără să își facă griji pentru costuri, strângere de fonduri sau găsire de noi oportunități financiare. Ne oferim sprijinul și suportul viitoarelor legende și astfel ne dorim să lăsăm o amprentă semnificativă în lumea fotbalului.

Filozofia noastră poate fi ilustrată de patru elemente esențiale care sunt inter-conectate:

  • Sistemul BUCHAREST UNITED FC de Dezvoltare 360 de grade
  • Modelul de Bune Practici în Managementul de Business
  • Dovada de Concept
  • Un sistem dezvoltat care nu se bazează pe o structură de taxe
learn BU

Misiune

Vedem misiunea noastră în suportul, sprijinul și susținerea tinerei generații de fotbal care se alătură clubului prin cele mai eficiente programe de coaching, facilități logistice și cursuri orientate spre dezvoltare personală. Ne dedicăm resursele și energia să răspundem oricăror nevoi pe care tinerii jucători ar putea să le aibă atât pe teren, cât și în afara lui.

Valori

Modelul de valori pe care se bazează Bucharest United FC nu se oprește la dezvoltarea tinerilor talentați, ci se concretizează în dezvoltarea continuă a jucătorilor pe toate planurile și într-un întreg mediu dedicat excelenței.

Urmând acest model, Bucharest United FC indentifică și dezvoltă o elită de jucatori de fotbal, cu obiectivul de a contribui la dezvoltarea reprezentanților României în echipa națională, în timp ce modelul de business din afara terenului identifică membrii executivi și administrativi ai fotbalului pentru a asigura creșterea și durabilitatea fotbalului din România.

WhatsApp Image 2018-11-18 at 21.33.20